Giurgiuvenii sunt invitați la meci!

Giurgiuvenii sunt invitați la meci!

Foștii fotbaliști ai Dunării Giurgiu sunt alături de echipa noastră care sâmbătă va avea de disputat un meci important, cu o miză grea, promovarea în Liga a III-a a Campionatului Național de Fotbal, pe teren propriu, în fața celor de la Bărăganul Ciulnița.
Pe stadionul Marin Anastasovici au fost prezenți astăzi, alături de conducerea SCM Dunărea 2020 și de conducerea Primăriei Giurgiu, reprezentată de domnul primar Adrian Anghelescu și de domnul viceprimar, Marian Damian, cinci fotbaliști ai vechii generații, respectiv portarul de legendă, Narciz Coman, cetățean de onoare al municipiului Giurgiu, Dorian Gârlea, Constantin Sandu, Dumitru Reti și nu în ultimul rând Ionel Nidelea.
Pentru a obține victoria la meciul de baraj, după egalul din deplasare de sâmbăta trecută, băieții de la Dunărea Giurgiu au nevoie de suportul și încurajarea suporterilor giurgiuveni!
Pe această cale, invităm iubitorii sportului și pe cei care vor să fie alături de echipa orașului la meciul de sâmbătă, începând cu ora 17.30, organizat pe Stadionul Municipal „Marin Anastasovici”.
Fii și tu alături de Dunărea Giurgiu și vino sâmbătă, în tribune!

Ultima modificare: 21.06.2023 – 14:08 de către Administrator

Anteriorul Giurgiuvenii sunt invitați, sâmbătă 24 iunie 2023, la activitățile dedicate Zilei Internaționale a Iei

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.